Hou van uw kind

Leer je kinderen om te luisteren. Het beïnvloeden van hun leven is een van de grootste dingen die je kunt doen. Het is gemakkelijk om af te stemmen op onze kinderen, en een gemiste kans voor zinvolle begeleiding. Als je nog nooit luisteren naar uw kinderen en breng al je tijd blaffen bestellingen bij hen, zullen ze niet het gevoel gerespecteerd of verzorgd. Stimuleer uw kinderen te praten. Hen te helpen zich te uiten vroeg hen kan helpen om succesvol te communiceren in de toekomst.

Behandel uw kind met respect. Vergeet nooit dat je kind is een levend, ademend mens die heeft behoeften en wensen, net als de rest van ons. Als uw kind is een kieskeurige eter, hem niet constant zeuren aan de eettafel; als hij langzaam aan onbenullige trein, hem niet in verlegenheid te brengen door er over te praten in het openbaar; als je je kind beloofd je zou hem naar de films als hij goed was, niet terug te nemen uw belofte, omdat je te moe bent. Als u uw kind te respecteren, dan is het veel waarschijnlijker dat je kind je terug zal respecteren.

Weet dat je nooit liefde uw kind te veel. Het is een mythe dat je kind liefdevolle “te veel”, prees uw kind “te veel”, of douchen uw kind met “te veel” genegenheid kan uw kind verwend. Het geven van uw kind liefde, genegenheid en aandacht zal positief moedig uw kind te ontwikkelen als mens. Het geven van uw kind speelgoed in plaats van liefde, of niet berispen uw kind voor slecht gedrag is wat zal leiden u naar uw kind te verwennen. Vertel je kind hoeveel je van hem houdt ten minste eenmaal per dag – maar bij voorkeur, zo vaak als je kunt.

Worden betrokken bij uw kind dagelijks leven. Het zal moeite en kracht om er te zijn voor uw kind elke dag in te nemen, maar als u wilt uw kind aan te moedigen om zijn eigen interesses en karakter te ontwikkelen, moet je een sterke steun systeem te creëren voor hem. Dit betekent niet dat u uw kind te volgen om elke seconde van de dag, maar het betekent wel dat je moet er voor alle kleine momenten, uit zijn eerste voetbalwedstrijd om familie tijd op het strand. Zodra uw kind naar school gaat, moet u weten welke klassen neemt hij en de namen van zijn leraren. Ga over huiswerk van uw kind met hem en hem te helpen met eventuele moeilijke taken, maar doe het niet voor hem doen. Als uw kind ouder wordt, kunt u beginnen met het terugtrekken van een beetje, en het stimuleren van uw kind om zijn belangen te verkennen zonder dat je aan zijn zijde de hele tijd.

Moedig onafhankelijkheid. Je kunt er nog zijn voor uw kind, terwijl het stimuleren van hem om zijn eigen belangen te verkennen. Heeft uw kind welke lessen te nemen niet te vertellen; laat hem kiezen uit een verscheidenheid aan opties. U kunt helpen kleed je kind, maar ga kleren winkelen samen met uw kind, dus hij heeft wat te zeggen in zijn uiterlijk. En als je kind wil spelen met zijn vrienden of om er met zijn speelgoed zelf te spelen zonder dat je, laat hem zijn eigen identiteit tot tijd op te bouwen van tijd. Als je onafhankelijkheid te moedigen vroeg op, zal uw kind veel meer kans om na te denken voor zichzelf als een volwassene.