Disciplineren van uw kind

Weten dat kinderen nodig hebben grenzen. Zij zullen deze grenzen soms negeren. Redelijke straf is een van de manieren waarop mensen hebben altijd geleerd. Kinderen moeten begrijpen wat de straf is voor en weet dat de bron is ouderlijke liefde.
Als ouder, zal je cognitieve gereedschappen nodig hebt als je bent om ongewenst gedrag aan te passen. In plaats van het maken van een verwarrende, niet-verwante straf als: “Als je rijdt je driewieler in de straat, dan moet u dit boek balanceren op je hoofd,” een voorrecht te trekken. Het kind moet natuurlijk sluit het voorrecht terugtrekking met het gedrag: “Als je rijdt je driewieler in de straat, verliest u het gebruik van uw driewieler voor de rest van de dag.” Heeft gewelddadige vormen van bestraffing, zoals spanking of slaan niet gebruiken. Kinderen die geslagen zijn of getroffen zijn niet meer kans om te luisteren. Ouders moeten nooit een kind geraakt, onder alle omstandigheden. Kinderen die geslagen zijn, slaan, of sloeg zijn meer geneigd om te vechten met andere kinderen. Ze hebben meer kans om pestkoppen te zijn en meer kans om agressie te gebruiken om geschillen met anderen op te lossen. Kinderen worden blootgesteld aan geweld binnen het gezin zijn ook meer kans op post-traumatische stress stoornis te ontwikkelen.

Beloon je kind voor goed gedrag. Uw kind te belonen voor goed gedrag is nog belangrijker dan het straffen van uw kind voor slecht gedrag. Het verhuren van uw kind weten wanneer hij of zij iets goed doen zal het gedrag in de toekomst te stimuleren. Als uw kind goed gedragen, van het delen van zijn speelgoed op een toneelstuk datum aan het zijn patiƫnt tijdens een autorit, laat hem dan weten jullie zijn goede gedrag opgevallen; niet gewoon niets zeggen wanneer uw kind zich goed gedraagt en hem straffen als hij dat niet doet.
Onderschat niet het belang van het prijzen van uw kind voor goed gedrag. Zeggende: “Ik ben zo trots op je voor …” kan uw kind het gevoel dat zijn goede gedrag echt wordt gewaardeerd.
U kunt uw kind speelgoed of lekkernijen geven van tijd tot tijd, maar maak je kind denkt dat hij een stuk speelgoed elke keer als hij iets goed doet verdient.

Wees consistent. Als u wilt uw kind effectief te disciplineren, dan moet je consequent zijn. Je kunt niet straffen uw kind naar iets op een dag te doen, en dan geef hem snoep om te stoppen met het doen van een andere dag, of zelfs niets zeggen, omdat je te moe om een gevecht te zetten bent. En als je kind iets goed, zoals het gebruik van de badkamer juist tijdens zindelijkheidstraining doet, zorg ervoor dat je je kind te prijzen elke keer. Consistentie is wat versterkt goed en slecht gedrag.
Als u en een echtgenoot zijn het verhogen van uw kind samen, dan moet je een verenigd front tegen uw kinderen, met behulp van dezelfde disciplinaire methoden. Er mag geen “good cop, bad cop” routine in uw huis zijn.

Verklaar uw regels. Als je echt wilt dat uw kind uw disciplinaire methoden te herkennen, dan moet je in staat zijn om uit te leggen waarom je kind bepaalde dingen niet kunnen doen. Niet alleen vertel hem niet te betekenen voor andere kinderen, of om op te ruimen zijn speelgoed; vertel hem waarom dit gedrag goed voor hem zal zijn, voor u, en voor de samenleving als geheel. Het maken van een verbinding tussen acties en wat ze betekenen zal helpen uw kind begrijpen uw besluitvorming van uw kind.

Leer je kind om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties te ondernemen. Dit is een belangrijk onderdeel van het disciplineren van uw kind en het opbouwen van zijn karakter. Als hij iets mis is, zoals het gooien van zijn voedsel op de grond doet, zorg ervoor dat hij bezit tot het gedrag en legt uit waarom hij het deed, in plaats van de schuld te geven het op iemand anders of zelfs ontkennen. Nadat je kind iets stout doet, hebben een gesprek over de reden waarom het is gebeurd.
Het is belangrijk voor uw kind om te weten dat iedereen fouten maakt. De fout is niet zo belangrijk als de manier waarop uw kind reageert op het.